Brasiliansk vaxning - DIBI Hudvård & Spa i KATTARP

Annons:
DIBI Hudvård & Spa i KATTARP är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. DIBI Hudvård & Spa kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KATTARP, ben- eller armvaxning. DIBI Hudvård & Spa är en av flera salonger i KATTARP som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta DIBI Hudvård & Spa i KATTARP, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen DIBI Hudvård & Spa i KATTARP som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

DIBI Hudvård & Spa
Västraby Allé 37
254 70 KATTARP
042 - 24 59 96

Annons:

Karta och vägbeskrivning till DIBI Hudvård & Spa i KATTARP, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till DIBI Hudvård & Spa i KATTARP så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.DIBI Hudvård & Spa - Pris på vaxning i KATTARP

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan DIBI Hudvård & Spa och andra salonger och kliniker i KATTARP så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KATTARP och även i Skåne län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KATTARP.
Annons:


Kommenterat om DIBI Hudvård & Spa i KATTARP


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.