Brasiliansk vaxning i Kattarp

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kattarp. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kattarp för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kattarp och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kattarp. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kattarp så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Kattarp nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kattarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kattarp.

DIBI Hudvård & Spa
Västraby Allé 37
254 70 KATTARP

Annons:

Vaxning i Kattarp

Salonger i Kattarp arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kattarp och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kattarp

I Kattarp finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kattarp.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kattarp om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kattarp.

I Kattarp hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kattarp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.