Brasiliansk vaxning i Hörby

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hörby. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hörby för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hörby och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hörby. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hörby så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Hörby nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hörby

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hörby.

Salong Excellent
Nyg. 57
242 33 Hörby


Hörby Hud & Hälsa
Västerg. 12
242 31 Hörby

Annons:

Vaxning i Hörby

Salonger i Hörby arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hörby och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hörby

I Hörby finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hörby om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hörby.

I Hörby hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hörby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.