Brasiliansk vaxning i Höllviken

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Höllviken. Här hittar du alla de bästa salongerna i Höllviken för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Höllviken och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Höllviken. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Höllviken så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Höllviken nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Höllviken

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Höllviken.

Höllvikens Spa & Hudvård
Falsterbov. 54
236 51 HÖLLVIKEN


Hudvårdaren På Näset
Möllev. 21 B
236 31 HÖLLVIKEN

Annons:

Vaxning i Höllviken

Salonger i Höllviken arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Höllviken och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Höllviken

I Höllviken finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Höllviken.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan du lära dig mer om Höllviken om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Höllviken.

I Höllviken hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Höllviken som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.