Brasiliansk vaxning i Höganäs

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Höganäs. Här hittar du alla de bästa salongerna i Höganäs för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Höganäs och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Höganäs. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Höganäs så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Höganäs nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Höganäs

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Höganäs.

Solsickan Anna Nilsson
Brandstorpsv. 56
263 91 Höganäs

Annons:

Vaxning i Höganäs

Salonger i Höganäs arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Höganäs och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Höganäs

I Höganäs finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du lära dig mer om Höganäs om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Höganäs.

I Höganäs hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Höganäs som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.