Brasiliansk vaxning - Salong Meinita i HELSINGBORG

Annons:
Salong Meinita i HELSINGBORG är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Meinita kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i HELSINGBORG, ben- eller armvaxning. Salong Meinita är en av flera salonger i HELSINGBORG som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Meinita i HELSINGBORG, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Meinita i HELSINGBORG som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Meinita
Kullag. 30
252 20 HELSINGBORG
042 - 34 03 03

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Meinita i HELSINGBORG, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Meinita i HELSINGBORG så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Meinita - Pris på vaxning i HELSINGBORG

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Meinita och andra salonger och kliniker i HELSINGBORG så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i HELSINGBORG och även i Skåne län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i HELSINGBORG.
Annons:


Kommenterat om Salong Meinita i HELSINGBORG


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.