Brasiliansk vaxning i Harlösa

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Harlösa. Här hittar du alla de bästa salongerna i Harlösa för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Harlösa och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Harlösa. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Harlösa så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Harlösa nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Harlösa

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Harlösa.

Dinas Hudvård
Gårdstångav. 8
241 65 Harlösa

Annons:

Vaxning i Harlösa

Salonger i Harlösa arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Harlösa och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Harlösa

I Harlösa finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Harlösa.

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånarantal: 763, år 2010

Här kan du lära dig mer om Harlösa om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Harlösa.

I Harlösa hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Harlösa som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.