Brasiliansk vaxning i Glimåkra

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Glimåkra. Här hittar du alla de bästa salongerna i Glimåkra för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Glimåkra och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Glimåkra. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Glimåkra så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Glimåkra nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Glimåkra

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Glimåkra.

Salong Intim Madlene Granqvist
Storg. 22
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Vaxning i Glimåkra

Salonger i Glimåkra arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Glimåkra och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du lära dig mer om Glimåkra om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Glimåkra.

I Glimåkra hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Glimåkra som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.