Brasiliansk vaxning i Dalby

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Dalby. Här hittar du alla de bästa salongerna i Dalby för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Dalby och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Dalby. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Dalby så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Dalby nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Dalby

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Dalby.

Marias Fot & Hudvård
Lyckev. 12
247 51 DALBY

Annons:

Vaxning i Dalby

Salonger i Dalby arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Dalby och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Dalby

I Dalby finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Dalby.

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du lära dig mer om Dalby om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Dalby.

I Dalby hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Dalby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.