Brasiliansk vaxning i Bjuv

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Bjuv. Här hittar du alla de bästa salongerna i Bjuv för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Bjuv och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Bjuv. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Bjuv så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Bjuv nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Bjuv

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Bjuv.

Salong Therese
S. Storg. 7
267 31 Bjuv


Salong Skills
Järnvägsg. 1
267 34 BJUV

Annons:

Vaxning i Bjuv

Salonger i Bjuv arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Bjuv och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Bjuv

I Bjuv finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjuv om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Bjuv.

I Bjuv hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Bjuv som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.