Brasiliansk vaxning i Bjärred

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Bjärred. Här hittar du alla de bästa salongerna i Bjärred för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Bjärred och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Bjärred. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Bjärred så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Bjärred nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Bjärred

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Bjärred.

Before NAfter
Bokv. 18
237 37 Bjärred


Salong Rödluvan
Flädie Måns Ols v. 23
237 91 Bjärred

Annons:

Vaxning i Bjärred

Salonger i Bjärred arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Bjärred och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Bjärred

I Bjärred finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjärred om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Bjärred.

I Bjärred hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Bjärred som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.