Brasiliansk vaxning i Åstorp

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Åstorp. Här hittar du alla de bästa salongerna i Åstorp för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Åstorp och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Åstorp. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Åstorp så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Åstorp nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Åstorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Åstorp.

Harmoni, hår & hudvård
Storg. 18
265 34 åstorp

Annons:

Vaxning i Åstorp

Salonger i Åstorp arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Åstorp och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Åstorp

I Åstorp finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Åstorp.

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åstorp om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Åstorp.

I Åstorp hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Åstorp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.