Brasiliansk vaxning i Ängelholm

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Ängelholm. Här hittar du alla de bästa salongerna i Ängelholm för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Ängelholm och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Ängelholm. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Ängelholm så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Ängelholm nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Ängelholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Ängelholm.

Institut Monique
Doktorsg. 3
262 52 ängelholm


Pirjos Fot- o. Hudvård
Frejag. 2
262 62 ÄNGELHOLM

Annons:

Vaxning i Ängelholm

Salonger i Ängelholm arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Ängelholm och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Ängelholm

I Ängelholm finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Ängelholm.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ängelholm om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Ängelholm.

I Ängelholm hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Ängelholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons: