Brasiliansk vaxning i Åhus

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Åhus. Här hittar du alla de bästa salongerna i Åhus för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Åhus och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Åhus. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Åhus så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Åhus nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Åhus

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Åhus.

Hudstudion i Åhus
Köpmannag. 31
296 31 ÅHUS

Annons:

Vaxning i Åhus

Salonger i Åhus arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Åhus och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Åhus

I Åhus finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åhus om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Åhus.

I Åhus hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Åhus som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.