Brasiliansk vaxning i Mantorp

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Mantorp. Här hittar du alla de bästa salongerna i Mantorp för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Mantorp och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Mantorp. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Mantorp så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Mantorp nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Mantorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Mantorp.

Studio Mf
Häradsv. 23
590 18 Mantorp


Fina Vera
Parkv. 16
590 18 Mantorp

Annons:

Vaxning i Mantorp

Salonger i Mantorp arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Mantorp och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Mantorp

I Mantorp finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Mantorp.

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Här kan du lära dig mer om Mantorp om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Mantorp.

I Mantorp hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Mantorp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Östergötland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.