Brasiliansk vaxning i Kisa

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kisa. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kisa för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kisa och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kisa. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kisa så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Kisa nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kisa

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kisa.

Maddes Salong
Torgg. 4
590 37 Kisa

Annons:

Vaxning i Kisa

Salonger i Kisa arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kisa och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kisa

I Kisa finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kisa om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kisa.

I Kisa hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kisa som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Östergötland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.