Brasiliansk vaxning i Pålsboda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Pålsboda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Pålsboda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Pålsboda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Pålsboda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Pålsboda så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Pålsboda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Pålsboda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Pålsboda.

Salong Elisa
Björkv. 10
697 30 Pålsboda

Annons:

Vaxning i Pålsboda

Salonger i Pålsboda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Pålsboda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Pålsboda

I Pålsboda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du lära dig mer om Pålsboda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Pålsboda.

I Pålsboda hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Pålsboda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.