Brasiliansk vaxning - Hair & Beauty Center i ÖREBRO

Annons:
Hair & Beauty Center i ÖREBRO är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Hair & Beauty Center kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i ÖREBRO, ben- eller armvaxning. Hair & Beauty Center är en av flera salonger i ÖREBRO som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Hair & Beauty Center i ÖREBRO, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Hair & Beauty Center i ÖREBRO som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Hair & Beauty Center
Rudbecksg. 28
702 23 ÖREBRO
019 - 611 33 66

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Hair & Beauty Center i ÖREBRO, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Hair & Beauty Center i ÖREBRO så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Hair & Beauty Center - Pris på vaxning i ÖREBRO

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Hair & Beauty Center och andra salonger och kliniker i ÖREBRO så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i ÖREBRO och även i Örebro län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i ÖREBRO.
Annons:


Kommenterat om Hair & Beauty Center i ÖREBRO


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.