Brasiliansk vaxning i Lindesberg

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Lindesberg. Här hittar du alla de bästa salongerna i Lindesberg för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Lindesberg och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Lindesberg. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Lindesberg så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Lindesberg nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Lindesberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Lindesberg.

Veronicas Hudvård & Laserklinik
Koppg. 8 B
711 30 LINDESBERG


Salong Jaxon
Kungsg. 29
711 30 LINDESBERG

Annons:

Vaxning i Lindesberg

Salonger i Lindesberg arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Lindesberg och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lindesberg om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Lindesberg.

I Lindesberg hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Lindesberg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.