Brasiliansk vaxning i Laxå

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Laxå. Här hittar du alla de bästa salongerna i Laxå för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Laxå och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Laxå. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Laxå så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Laxå nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Laxå

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Laxå.

Cavallie Styling
Hjortronstigen 7
695 30 Laxå

Annons:

Vaxning i Laxå

Salonger i Laxå arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Laxå och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Laxå

I Laxå finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du lära dig mer om Laxå om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Laxå.

I Laxå hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Laxå som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.