Brasiliansk vaxning - Salong Pärlan i HÄLLEFORS

Annons:
Salong Pärlan i HÄLLEFORS är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Pärlan kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i HÄLLEFORS, ben- eller armvaxning. Salong Pärlan är en av flera salonger i HÄLLEFORS som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Pärlan i HÄLLEFORS, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Pärlan i HÄLLEFORS som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Pärlan
Barrv. 16
712 31 Hällefors
070 - 491 12 38

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Pärlan i HÄLLEFORS, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Pärlan i HÄLLEFORS så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Pärlan - Pris på vaxning i HÄLLEFORS

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Pärlan och andra salonger och kliniker i HÄLLEFORS så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i HÄLLEFORS och även i Örebro län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i HÄLLEFORS.
Annons:


Kommenterat om Salong Pärlan i HÄLLEFORS