Brasiliansk vaxning i Frövi

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Frövi. Här hittar du alla de bästa salongerna i Frövi för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Frövi och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Frövi. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Frövi så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Frövi nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Frövi

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Frövi.

Evig Skönhet I Frövi
Centralvägen 35
718 30 FRÖVI

Annons:

Vaxning i Frövi

Salonger i Frövi arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Frövi och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Frövi

I Frövi finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Frövi.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du lära dig mer om Frövi om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Frövi.

I Frövi hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Frövi som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons: