Brasiliansk vaxning i Degerfors

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Degerfors. Här hittar du alla de bästa salongerna i Degerfors för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Degerfors och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Degerfors. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Degerfors så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Degerfors nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Degerfors

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Degerfors.

Relax Hud & Hälsa I Degerfors AB
Medborgarg. 14
693 30 Degerfors

Annons:

Vaxning i Degerfors

Salonger i Degerfors arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Degerfors och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Degerfors

I Degerfors finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Degerfors.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du lära dig mer om Degerfors om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Degerfors.

I Degerfors hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Degerfors som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.