Brasiliansk vaxning i Askersund

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Askersund. Här hittar du alla de bästa salongerna i Askersund för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Askersund och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Askersund. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Askersund så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Askersund nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Askersund

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Askersund.

Salong Lux
Storg. 18
696 30 Askersund

Annons:

Vaxning i Askersund

Salonger i Askersund arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Askersund och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Askersund

I Askersund finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du lära dig mer om Askersund om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Askersund.

I Askersund hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Askersund som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Örebro.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.