Brasiliansk vaxning i Tärendö

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tärendö. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tärendö för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tärendö och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tärendö. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tärendö så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Tärendö nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tärendö

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tärendö.

Anjas Hud & Hårvård
Laitamaa 33
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Vaxning i Tärendö

Salonger i Tärendö arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tärendö och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tärendö

I Tärendö finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tärendö.

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tärendö om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tärendö.

I Tärendö hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tärendö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons: