Brasiliansk vaxning i Piteå

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Piteå. Här hittar du alla de bästa salongerna i Piteå för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Piteå och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Piteå. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Piteå så kan du kontakta någon av våra 5 olika salonger för vaxning som du hittar i Piteå nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Piteå

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Piteå.

Studio C
Hamng. 54 Småstaden
941 32 PITEÅ


Piteå Hud & Skönhetsvård
Prästgårdsg. 62 A
941 37 Piteå


Parelle
Storg. 45
941 32 PITEÅ


Puls
Storg. 41
941 32 PITEÅ


Lenas Hudvård Från Topp Till Tå, Piteå
Storforsv. 53
944 72 Piteå

Annons:

Vaxning i Piteå

Salonger i Piteå arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Piteå och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Piteå

I Piteå finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du lära dig mer om Piteå om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Piteå.

I Piteå hittade vi totalt 5 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Piteå som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons: