Brasiliansk vaxning i Pajala

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Pajala. Här hittar du alla de bästa salongerna i Pajala för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Pajala och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Pajala. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Pajala så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Pajala nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Pajala

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Pajala.

Salong Asterix
Tornedalsv. 10
984 31 Pajala

Annons:

Vaxning i Pajala

Salonger i Pajala arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Pajala och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Pajala

I Pajala finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du lära dig mer om Pajala om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Pajala.

I Pajala hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Pajala som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons: