Brasiliansk vaxning i Övertorneå

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Övertorneå. Här hittar du alla de bästa salongerna i Övertorneå för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Övertorneå och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Övertorneå. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Övertorneå så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Övertorneå nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Övertorneå

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Övertorneå.

Salong Jenni Rova
Hemv. 9 C
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Vaxning i Övertorneå

Salonger i Övertorneå arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Övertorneå och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du lära dig mer om Övertorneå om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Övertorneå.

I Övertorneå hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Övertorneå som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.