Brasiliansk vaxning i Kiruna

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kiruna. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kiruna för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kiruna och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kiruna. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kiruna så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Kiruna nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kiruna

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kiruna.

Natalias Freshline
Blockv. 47
981 42 Kiruna


Lottas Hud Hår & Kosmetika AB
Geologg. 8
981 31 Kiruna


Salong Helhet I Kiruna, AB
Arent Grapeg. 31
981 32 KIRUNA

Annons:

Vaxning i Kiruna

Salonger i Kiruna arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kiruna och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kiruna om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kiruna.

I Kiruna hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kiruna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons: