Brasiliansk vaxning - Salong 3ndig By Johanna i HAPARANDA

Annons:
Salong 3ndig By Johanna i HAPARANDA är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong 3ndig By Johanna kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i HAPARANDA, ben- eller armvaxning. Salong 3ndig By Johanna är en av flera salonger i HAPARANDA som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong 3ndig By Johanna i HAPARANDA, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong 3ndig By Johanna i HAPARANDA som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong 3ndig By Johanna
Torgg. 39
953 32 Haparanda
070 - 240 23 09

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong 3ndig By Johanna i HAPARANDA, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong 3ndig By Johanna i HAPARANDA så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong 3ndig By Johanna - Pris på vaxning i HAPARANDA

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong 3ndig By Johanna och andra salonger och kliniker i HAPARANDA så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i HAPARANDA och även i Norrbotten län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i HAPARANDA.
Annons:


Kommenterat om Salong 3ndig By Johanna i HAPARANDA