Brasiliansk vaxning - Angelicas Lilla Salong i HAPARANDA

Annons:
Angelicas Lilla Salong i HAPARANDA är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Angelicas Lilla Salong kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i HAPARANDA, ben- eller armvaxning. Angelicas Lilla Salong är en av flera salonger i HAPARANDA som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Angelicas Lilla Salong i HAPARANDA, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Angelicas Lilla Salong i HAPARANDA som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Angelicas Lilla Salong
Ängsg. 21
953 34 Haparanda
072 - 207 89 60

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Angelicas Lilla Salong i HAPARANDA, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Angelicas Lilla Salong i HAPARANDA så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Angelicas Lilla Salong - Pris på vaxning i HAPARANDA

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Angelicas Lilla Salong och andra salonger och kliniker i HAPARANDA så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i HAPARANDA och även i Norrbotten län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i HAPARANDA.
Annons:


Kommenterat om Angelicas Lilla Salong i HAPARANDA


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.