Brasiliansk vaxning i Haparanda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Haparanda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Haparanda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Haparanda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Haparanda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Haparanda så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Haparanda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Haparanda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Haparanda.

Angelicas Lilla Salong
Ängsg. 21
953 34 Haparanda


Salong 3ndig By Johanna
Torgg. 39
953 32 Haparanda


Salong Beauty
Stationsg. 33
953 32 Haparanda

Annons:

Vaxning i Haparanda

Salonger i Haparanda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Haparanda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Haparanda

I Haparanda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du lära dig mer om Haparanda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Haparanda.

I Haparanda hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Haparanda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.