Brasiliansk vaxning i Gällivare

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Gällivare. Här hittar du alla de bästa salongerna i Gällivare för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Gällivare och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Gällivare. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Gällivare så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Gällivare nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Gällivare

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Gällivare.

Hudvårdskliniken i Gällivare AB
Föreningsg. 9
982 31 Gällivare


Gunilla Salongen, Andreas Lassinantti
Curteliusv. 22
982 39 Gällivare


Macadamia
Malmbergsv. 2
982 31 Gällivare


Casa Di Beauty AB
Malmbergsv. 6
982 31 Gällivare

Annons:

Vaxning i Gällivare

Salonger i Gällivare arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Gällivare och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gällivare om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Gällivare.

I Gällivare hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Gällivare som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.