Brasiliansk vaxning i Arvidsjaur

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Arvidsjaur. Här hittar du alla de bästa salongerna i Arvidsjaur för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Arvidsjaur och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Arvidsjaur. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Arvidsjaur så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Arvidsjaur nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Arvidsjaur

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Arvidsjaur.

AlindaS
Framnäs 106
933 91 Arvidsjaur


Salong G & Company
Storg. 10
933 31 Arvidsjaur

Annons:

Vaxning i Arvidsjaur

Salonger i Arvidsjaur arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Arvidsjaur och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Arvidsjaur

I Arvidsjaur finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Arvidsjaur.

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du lära dig mer om Arvidsjaur om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Arvidsjaur.

I Arvidsjaur hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Arvidsjaur som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Norrbotten.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.