Brasiliansk vaxning i Ljungby

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Ljungby. Här hittar du alla de bästa salongerna i Ljungby för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Ljungby och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Ljungby. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Ljungby så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Ljungby nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Ljungby

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Ljungby.

Klinik Leva
Strömg. 14 A
341 37 LJUNGBY


Silk Hair & Beautycenter
L. Torget 1 A
341 30 Ljungby


Salong Skin Care
Harabergsg. 18
341 36 Ljungby


Hud och Lymfkliniken La Femme Solabergs Spa
Olofsg. 3
341 30 Ljungby

Annons:

Vaxning i Ljungby

Salonger i Ljungby arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Ljungby och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ljungby om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Ljungby.

I Ljungby hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Ljungby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kronoberg.

Annons: