Brasiliansk vaxning i Liatorp

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Liatorp. Här hittar du alla de bästa salongerna i Liatorp för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Liatorp och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Liatorp. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Liatorp så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Liatorp nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Liatorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Liatorp.

Salong Anneli
Medborgarg. 10
343 74 Liatorp

Annons:

Vaxning i Liatorp

Salonger i Liatorp arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Liatorp och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Liatorp

I Liatorp finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Liatorp.

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

Här kan du lära dig mer om Liatorp om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Liatorp.

I Liatorp hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Liatorp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kronoberg.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.