Brasiliansk vaxning i Lenhovda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Lenhovda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Lenhovda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Lenhovda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Lenhovda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Lenhovda så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Lenhovda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Lenhovda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Lenhovda.

Salongo
Storg. 37
360 73 Lenhovda

Annons:

Vaxning i Lenhovda

Salonger i Lenhovda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Lenhovda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Lenhovda

I Lenhovda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lenhovda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Lenhovda.

I Lenhovda hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Lenhovda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kronoberg.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.