Brasiliansk vaxning i Åseda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Åseda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Åseda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Åseda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Åseda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Åseda så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Åseda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Åseda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Åseda.

Paulas Salong
Storg. 17
364 31 åseda

Annons:

Vaxning i Åseda

Salonger i Åseda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Åseda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Åseda

I Åseda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Åseda.

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åseda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Åseda.

I Åseda hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Åseda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kronoberg.

Annons: