Brasiliansk vaxning i Västervik

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Västervik. Här hittar du alla de bästa salongerna i Västervik för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Västervik och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Västervik. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Västervik så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Västervik nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Västervik

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Västervik.

NICE Hud och Hårvårdskliniken
Storg. 4
593 30 VÄSTERVIK


Catrins Hud & Hårstudio
Helgsjö Villa Fridhem
593 92 VÄSTERVIK

Annons:

Vaxning i Västervik

Salonger i Västervik arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Västervik och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Västervik

I Västervik finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Västervik.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du lära dig mer om Västervik om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Västervik.

I Västervik hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Västervik som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kalmar.

Annons: