Brasiliansk vaxning - Klipp & Hudstugan i TREKANTEN

Annons:
Klipp & Hudstugan i TREKANTEN är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Klipp & Hudstugan kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i TREKANTEN, ben- eller armvaxning. Klipp & Hudstugan är en av flera salonger i TREKANTEN som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Klipp & Hudstugan i TREKANTEN, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Klipp & Hudstugan i TREKANTEN som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Klipp & Hudstugan
Lokförarg. 8
388 40 TREKANTEN
0480 - 501 45

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Klipp & Hudstugan i TREKANTEN, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Klipp & Hudstugan i TREKANTEN så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Klipp & Hudstugan - Pris på vaxning i TREKANTEN

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Klipp & Hudstugan och andra salonger och kliniker i TREKANTEN så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i TREKANTEN och även i Kalmar län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i TREKANTEN.
Annons:


Kommenterat om Klipp & Hudstugan i TREKANTEN