Brasiliansk vaxning i Mönsterås

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Mönsterås. Här hittar du alla de bästa salongerna i Mönsterås för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Mönsterås och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Mönsterås. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Mönsterås så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Mönsterås nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Mönsterås

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Mönsterås.

Lilla Salongen
Storg. 41
383 30 Mönsterås

Annons:

Vaxning i Mönsterås

Salonger i Mönsterås arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Mönsterås och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Mönsterås

I Mönsterås finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Mönsterås.

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här kan du lära dig mer om Mönsterås om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Mönsterås.

I Mönsterås hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Mönsterås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kalmar.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.