Brasiliansk vaxning i Färjestaden

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Färjestaden. Här hittar du alla de bästa salongerna i Färjestaden för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Färjestaden och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Färjestaden. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Färjestaden så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Färjestaden nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Färjestaden

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Färjestaden.

Body Care I Kalmar AB
Brostorp 414
386 95 Färjestaden


Skin Care By Sara
Vallmov. 7 B
386 31 Färjestaden


Lilla Salongen
Petrus Kåres v. 9
386 90 FÄRJESTADEN

Annons:

Vaxning i Färjestaden

Salonger i Färjestaden arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Färjestaden och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du lära dig mer om Färjestaden om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Färjestaden.

I Färjestaden hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Färjestaden som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kalmar.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.