Brasiliansk vaxning i Borgholm

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Borgholm. Här hittar du alla de bästa salongerna i Borgholm för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Borgholm och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Borgholm. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Borgholm så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Borgholm nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Borgholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Borgholm.

Heidis Hudvård
Tullg. 16 A
387 31 Borgholm

Annons:

Vaxning i Borgholm

Salonger i Borgholm arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Borgholm och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du lära dig mer om Borgholm om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Borgholm.

I Borgholm hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Borgholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Kalmar.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.