Brasiliansk vaxning i Värnamo

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Värnamo. Här hittar du alla de bästa salongerna i Värnamo för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Värnamo och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Värnamo. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Värnamo så kan du kontakta någon av våra 6 olika salonger för vaxning som du hittar i Värnamo nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Värnamo

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Värnamo.

Linn Beauty & Care
Jönköpingsv. 10
331 34 Värnamo


Hudoteket
Storgatsbacken 9
331 30 Värnamo


Senses
Storgatsbacken 8 A
331 30 Värnamo


Glamorous
Nöbbele Erlandsgård
331 93 VÄRNAMO


Relax Huset I Värnamo AB
Götav. 5
331 52 Värnamo


Skin Kroppsvård
Myntg. 8
331 30 Värnamo

Annons:

Vaxning i Värnamo

Salonger i Värnamo arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Värnamo och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Värnamo

I Värnamo finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Värnamo.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du lära dig mer om Värnamo om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Värnamo.

I Värnamo hittade vi totalt 6 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Värnamo som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jönköping.

Annons: