Brasiliansk vaxning i Tranås

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tranås. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tranås för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tranås och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tranås. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tranås så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Tranås nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tranås

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tranås.

Lysande Hälsa & Skönhet
L. Sveag. 5
573 31 TRANÅS


Johannas Hud & Kroppsvård I Tranås AB
Ågatan 13
573 31 TRANÅS

Annons:

Vaxning i Tranås

Salonger i Tranås arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tranås och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tranås

I Tranås finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tranås.

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tranås om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tranås.

I Tranås hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tranås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jönköping.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.