Brasiliansk vaxning i Taberg

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Taberg. Här hittar du alla de bästa salongerna i Taberg för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Taberg och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Taberg. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Taberg så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Taberg nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Taberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Taberg.

Tabergs Skönhetsstudio
Bergslagsv. 33
562 41 TABERG

Annons:

Vaxning i Taberg

Salonger i Taberg arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Taberg och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Taberg

I Taberg finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Taberg.

Taberg (fram till 1961 Smålands Taberg) är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen strax söder om centralorten Jönköping. I samhället Taberg finns affärer, post, bank, bibliotek, låg- och mellanstadieskola, ett antal industrier, hantverk och serviceföretag.

Yta: 349,39 hektar
Invånarantal: 4392, år 2010

Här kan du lära dig mer om Taberg om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Taberg.

I Taberg hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Taberg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jönköping.

Annons: