Brasiliansk vaxning i Sävsjö

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Sävsjö. Här hittar du alla de bästa salongerna i Sävsjö för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Sävsjö och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Sävsjö. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Sävsjö så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Sävsjö nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Sävsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Sävsjö.

Ammis Biologiska Hudvård AB
St. Torget 6
576 35 Sävsjö

Annons:

Vaxning i Sävsjö

Salonger i Sävsjö arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Sävsjö och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Sävsjö

I Sävsjö finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Sävsjö.

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sävsjö om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Sävsjö.

I Sävsjö hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Sävsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jönköping.

Annons: