Brasiliansk vaxning i Frösön

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Frösön. Här hittar du alla de bästa salongerna i Frösön för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Frösön och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Frösön. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Frösön så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Frösön nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Frösön

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Frösön.

Salong Chanel
Frösöv. 13
832 43 FRÖSÖN


Salong M
Frösöv. 13
832 43 FRÖSÖN


Roos Hälsohörna
Bergsg. 23
832 41 FRÖSÖN

Annons:

Vaxning i Frösön

Salonger i Frösön arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Frösön och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Frösön

I Frösön finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du lära dig mer om Frösön om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Frösön.

I Frösön hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Frösön som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jämtland.

Annons: