Brasiliansk vaxning i Fåker

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Fåker. Här hittar du alla de bästa salongerna i Fåker för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Fåker och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Fåker. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Fåker så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Fåker nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Fåker

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Fåker.

Salong Lust & Färgning
Olle-jänsv. 50
830 22 FÅKER

Annons:

Vaxning i Fåker

Salonger i Fåker arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Fåker och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Fåker

I Fåker finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Fåker.

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fåker om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Fåker.

I Fåker hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Fåker som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jämtland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.