Brasiliansk vaxning i Åre

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Åre. Här hittar du alla de bästa salongerna i Åre för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Åre och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Åre. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Åre så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Åre nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Åre

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Åre.

Sonistyle
England Ullådalsv. 145
830 13 åre


Excellent Skin & Hair I Åre AB
Årev. 75
830 13 åre


Åre Relax & Spa AB
Åre torg
830 13 åre

Annons:

Vaxning i Åre

Salonger i Åre arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Åre och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Åre

I Åre finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åre om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Åre.

I Åre hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Åre som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Jämtland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.